Analiza de risc la pret foarte mic

Majoritatea clientilor cauta serviciile unui evaluator de risc la securitatea fizica doar pentru a evita amenda de 10.000 sau 20.000 de lei.
Desi este obligatoriu incepand cu 1 iulie 2018 pentru orice firma sau entitate cu personalitate juridica sunt in continuare multe afaceri care nu au aceasta analiza de risc la securitatea fizica.

Cat costa o analiza de risc la securitatea fizica?

Costul unei analize de risc incepe de la 350 de lei (pentru o lucrare de calitate) cu vizita in obiectiv.
Evaluatorii care elaboreaza analize de risc de la distanta pe un pret mic sunt neprofesionisti si va vand o lucrare falsa realizata in mare parte cu copy/paste. Aceasta asa zisa evaluare de risc va poate crea multe probleme.

De exemplu:

  • la un control politia poate constata ca evaluatorul nu a vizitat niciodata obiectivul (lucru usor de demonstrat) si poate anula evaluarea. Dvs veti fi pasibil in continuare de amenda;
  • puteti avea un incident de securitate fizica in obiectiv. Prejudiciile pot fi mari datorita faptului ca evaluatorul nu a vizitat locatia si nu a interpretat bine vulnerabilitatile;
  • sau si mai rau, sa se constate ca a facut lucrarea pe baza unor informatii false referitoare la solutiile de protectie pe care le aveti implementate.

O diferenta relativ mica de bani intre pretul evaluarilor de risc va va costa in viitor cu siguranta mult mai mult!

Pentru Expert Risc, analiza la risc inseamna ca:

  • veti primi o lucrare de standard inalt;
  • veti gasi in expertul de risc un consultant ce are grija de bugetul dvs si va ajuta sa va protejati cu costuri minime;
  • nu avem costuri ascunse;
  • garantam un timp de livrare de maxim 3 zile;
  • ne sustinem lucrarea in fata Politiei in cazul vreunui control care contesta vreo masura recomandata;
  • va punem in legatura cu cei mai buni specialisti pentru implementarea masurilor de protectie.

Solicita acum o oferta de pret pentru analiza de risc la securitatea fizica de la compania noastra!

Analiza de risc

Analiza de risc la securitate fizica ajuta la luarea deciziilor corecte. Mai ales cand vine vorba de decizii de anvergura, iar consecintele unei decizii gresite pot provoca daune mari companiei. Cu o analiza de risc efectuata corect, puteti anticipa cat mai multe consecinte posibile, vizibile si astfel evaluabile. Analiza de risc la securitate fizica arata ce alternative sunt promitatoare si in ce conditii, ajutand la structurarea proceselor de deliberare si revizuire.

Tocmai de aceea trebuie sa fiti foarte atenti la alegerea consultantului in probleme de securitate. Multi consultanti trateaza toate facilitatile la fel – indiferent daca fac analize de risc pentru scoli, spitale, banci sau corporatii private. Facilitatea dvs. este unica, iar consultantul de securitate ar trebui sa ia in considerare activitatea, locatia, modelul dvs. de afacere, factorii sezonieri si multe altele.

Uneori, problema nu este analiza de risc in sine, ci remedierile ulterioare acesteia. De exemplu, un consultant superficial ar putea identifica o problema cu intrarile in cladire. Acesta v-ar putea convinge sa instalati un sistem de control al accesului modern, foarte scump, desi tot ce ar trebui sa faceti ar fi doar actualizarea incuietorilor. Puteti pierde o multime de bani facand modificari de securitate fizice inutile.

Ce trebuie sa cautati la un consultant de securitate

Puteti obtine plusvaloare de la un consultant de securitate de calitate, adica cel ce poate identifica imbunatatiri de securitate fizica ce reduc riscul si economisesc bani. In loc sa angajati ofertantul care va ofera o analiza de risc copy / paste, stabiliti valoarea acestuia prin verificarea catorva chestiuni.

De cat timp lucreaza in securitate? Care este profunzimea cunostintelor sale in domeniul afacerii dvs? Consultantul isi poate prezenta experienta in zona dvs.? Este conectat la fortele de ordine locale si la alte agentii conexe? Se recomanda solicitarea mai multor recomandari de la clientii precedenti.

De obicei, consultantii cu pret analiza de risc la securitate fizica corect sunt aceia ce au facut o cariera in evaluarea riscurilor. Acestia sunt profesionistii care au instrumentele, expertiza si experienta necesara, pentru a va oferi solutii de securitate adecvate companiei dvs.

Securitatea este o investitie, nu o raspundere

Analiza riscului de securitate, atunci cand sunt efectuata corect, reprezinta o investitie in compania dvs. – ele nu sunt doar o obligatie. Ar trebui sa faceti analize de risc nu pentru ca asiguratorul dvs. o cere, ci pentru ca acestea va vor economisi bani prin reducerea raspunderii si a cheltuielilor aferente.

Chiar daca angajati un consultant in domeniul riscurilor doar pentru ca asigurarea dvs. o necesita, puteti obtine valoare din analiza de risc. Este o prostie sa cheltuiti bani buni si sa nu profitati cu nimic din asta.

In concluzie, angajati un profesionist de calitate, ce va poate ajuta sa reduceti costurile de securitate si sa reduceti riscurile. O facilitate mai sigura va avea ca rezultat un viitor mai sanatos si mai prosper pentru compania dvs.

Expert Risc – Solicita-ne o oferta pret analiza de risc la securitate fizica pentru obiectivul dvs!

No Responses

Call Now Button