Conduita profesională de înalt standard garantează confidențialitatea datelor,  protejând proprietatea, interesele clientului și drepturile sale. Colectivul Expert Risc este format dintr-o echipă tânără și activă cu experiența de 15 ani in domeniul securitații.


Evaluator Risc -Golescu Liliana Cristina

Echipa este coordonată de Golescu Liliana Cristina– expert evaluator autorizat I.G.P.R , înscris in Registrul Național Al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică (R.N.E.R.S.F) la numarul 2373.
Evaluator înscris in Asociația Naționala A Evaluatorilor De Risc (ANERSFR)

Evaluator risc-Golescu Cristian

Golescu CristianEvaluator de risc autorizat I.G.P.R , consultant specialist pe probleme si echipamente de securitate cu experiență de peste 15 ani in domeniul securitații.


CALITATEA EVALUĂRII DE RISC ESTE CEL MAI IMPORTANT AVANTAJ!

  • Noi livram doar lucrari real executate raportate la obiective si riscuri reale.
  • Nu livram evaluari copy/paste executate in 30 de minute. Elaborarea unei lucrări durează minim 6 ore sau chiar până la câteva zile in funcție de complexitate.
  • Dosarul de evaluare este echilibrat, nu contine informatie redundanta sau de umplutura nerelevanta si nici nu este o lucrare evaziva de cateva pagini, astfel incat la final veti beneficia de un pret corect la evaluare de risc.
  • Se iau in calcul doar riscurile relevante pentru obiectivul dumneavoastra. Nu ne propunem sa tratam riscuri „neplauzibile si extraordinare” care oricum nu pot fi tratate.
  • Masurile recomandate sunt gandite tinand seama de un raport cheltuiala/risc favorabil clientului.
  • Noi chiar garantăm si susținem evaluarea de risc in fata organelor de control.
Logo ANERSF

Firma abordează o politica de executare a dosarului de analiza de risc la securitatea fizica de înaltă calitate, promovează conformitatea legala si respectă codul etic al ANERSFR
(Asociația Naționala A Evaluatorilor De Risc).
„Spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești!”